Ön itt jár: > Kezdőlap > Lakossági tiltakozáshoz vezetett a kábelszolgáltató-váltás

Lakossági tiltakozáshoz vezetett a kábelszolgáltató-váltás


Lakossági tiltakozáshoz vezetett a kábelszolgáltató-váltás a Somogy megyei Nagybajomban. Az új szolgáltató jóval drágább. A régi szolgáltató a szerződésbontás miatt feljelentést tett hűtlen kezelés gyanújával.

 


 

 A Hírtv információi szerint a Somogy megyei Nagybajomban nyolc évig egy budapesti cég volt a kábeltévé- és internetszolgáltató. A kisváros lakói ötven csatornát kaptak valamivel több mint havi háromezer forintért. Az önkormányzat januártól szolgáltatót cserélt, az új szolgáltató drágább a korábbinál. A helyiek népszavazásra vitték volna az ügyet, el is kezdték az aláírásgyűjtést, de kifutottak a határidőből. „Nagyon felháborít bennünket az önkormányzatnak a cselekedete. November közepén szembesültünk azzal, hogy kész tényként közölték velünk azt, hogy a Vidanet lesz a szolgáltató. Dupla annyiért, és nem értjük, hogy miért nem a lakosságnak az érdekét nézték, mert a lakosság meg volt elégedve a TV-vel, meg volt elégedve az internetszolgáltatással” – mondta Gyurkáné Kovács Márta.

 

 

A korábbi szolgáltató szerint az önkormányzat úgy bontott velük szerződést, hogy figyelmen kívül hagyta a felmondási időt, a cég hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tett. „A pályázat elbírálása. Ugyanis mi ajánlottunk hét és fél millió haszonbérleti díjat. Fele annyiba kerül a szolgáltatásunk, mint annak, aki nyert, és mégis őt választották ki győztesül” – fogalmazott Melczer István, az Automatika Kkt. ügyvezetője. 
 

 

 

webshop

WEBSHOP
 

Kiemelt termékeink:

 

Amiko Alien A3

Android Hd műholdvevő

Amio A3

44,900.-Ft


 

EVO Xfinity Andriod

Hd műholdvevő

Evo Xfinity

24,500.-Ft


Triax Digi 343

Mindigtv antenna

Triax Digi 343

9.125.-Ft

Nyitvatartás:

Üzletünk nyitvatartása:
  hétfő: 8-18-ig
  kedd: 8-18-ig
  szerda: 8-18-ig
  csütörtök: 8-18-ig
  péntek: 8-18-ig
  szombat: 9-13-ig


  webshop non-stop

 

  Ingyenes   kiszállítás!
  30.000.-Ft felett

pénz visszafizetési garancia

 

GLS csomagPontÁrukereső, a hiteles vásárlási kalauz